Lehetséges, hogy a pépesre reszelt almától változott krémessé 6 hónapos fiam széklete? Lehet valami baja tőle?
mitől lenne baja?
ha ment volna a hasa vagy valami megérteném de így?
egészségére,gondolom most megy a hozzátáplálás,
meg fogod látni hogy ezután kevesebb,vagy több,másabb szagú és állagú lesz a kakija. és a banántól lehet hogy fekete cérnaszerű valami lesz a kakijában,nehogy bélféregnek hidd!
az almát ne hagyd el,ezzel keverj minden gyümölcsöt eleinte,tehetsz bele reszelt háztartási kekszet,és babapiskótát is,csak bátran.
A "Lehet valami baja tőle?" azért van ott, mert olvastam valahol a neten (még régebben), hogy ha kicsit is darabos a baba széklete akkor megsérülhet a végbélhártyája (vagy mije). Amúgy 5,5 hónapos még nem volt teljesen mikor elkezdtük megkóstolni az első ízeket, és mindeddig nem változtatta meg a székletét.
Amúgy meg ahonnan letöltöttem recepteket 6 hónapos kortól ott úgy írta, hogy az almához ne keverjek babapiskótát és akkor gondolom darált kekszet sem.
te tudod végül is bár én nem paráznék ennyire
első voltam,
ha egészséges a babád bátran próbálkozz.
nem a levegőbe dumálok én végigmentem és megyek ezen.
3 éves a lányom 7 hónapos a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!