Honnan tudhatom, hogy mikor válthatok már ki egy egész étkezést?
Azért adtam először a tápszert, mert a doki igy javasolta. Ez még csak kóstoltatás. Szóval 2-3 kanálka répát kapott kb.
Köszönöm a választ, most már van némiképp rálátásom, hogy hogyan is fog ez működni :)
Ha a cél az étkezés kiváltása, már pedig ha úgyis tápszert kap, akkor ez lenne, akkor praktikusabb először adni a zöldséget-gyümölcsöt, és ha már nem kér belőle de nem evett eleget (ez kb 150 g) akkor kell még neki a tápszer.
Akkor szokták fordítva, ha az ember még sokáig akar szoptatni, és minél később akar kiváltani egy-egy étkezést.
Az én lányom anyatejes és tápszeres volt, de már folyóban volt a tej. Úgyhogy nekem az volt a célom, hogy minél hamarabb kiváltsunk legalább 1 étkezést, és akkor a lefejt mennyiséggel nincs szükség tápszerre..
És a lányom nagyon is partner volt, nagyon tetszettek neki az új ízek, és gyakorlatilag 2 nap kóstoltattam vele, egyre nagyobb mennyiségeket, ekkor kapott még tápszert utána, harmadik nap viszont már megevett egy teljes adagot, persze még megkínálta tápszerrel, de már nem kért.
Szerintem ez így sokkal átláthatóbb és egyszerűbb. Szerintem próbáld ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!