Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A fagyasztott bébikaját...

A fagyasztott bébikaját hidegen vagy melegen adjátok ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Anyám folyton azt akarja, hogy mikróban melegítsem meg neki, amit én nem szeretnék, mert mikrót amúgy sem szeretek használni, másrészt meg én se tudok nagy melegben meleg kaját adni. Szerintem szobahőmérséklezű kajától nem lesz semmi baja. Szerintetek? Melegítsem vagy ne?
2013. jún. 20. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:

A mege étel megemésztése mindig könnyebb. ha van benne hús, fehérje, zsíradék (pl pici olaj, vaj)akkor csak is melegen.

Mikrotól meg semmi bajotok nem lesz, nincsen rossz hatása.

2013. jún. 20. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért egy kicsit megmelegíteném. Ennyi mikrózástól semmi bajotok nem lesz.
2013. jún. 20. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Természetesen melegen adom neki a főtt ételt, mint ahogy mi is melegen esszük.
2013. jún. 20. 08:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor max a főzelékeket sűrűbbre csinálom és ha kiolvadt öntök majd hozzá egy kis meleg vizet. A gyümölcsöt viszont én is hűtőből eszem, meg gondolom ti sem mikrózzátok a dinnyét, szóval akkor az marad szobahőmérsékleten. Amúgy csak a terhességem óta nem szívesen használok mikrót. Akkor bekattant valami ösztönszerűleg és azóta is így vagyok vele. Nem azért nem használom mert szuperegészségesen akarok élni. :) ez csak úgy jött.
2013. jún. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!