Valaki járt már így a hozzátáplálás ideje alatt?
Figyelt kérdés
A babám 7 hós lesz jövő héten. 4hós kora óta hozzátáplálunk. A három hónap alatt kb. két hetet tudunk felmutatni, amikor szépen, visítás, sírás nélkül evett, és még szép adagokat is evett. Aztán azon kívül mindig parádé van az evés körül. A baj az h miután pár kanállal eszik a tízórais gyümölcsből és a főzelékből már a tápszert sem fogadja el... Igaz szép súlyba van 72cm és hozzá 8300gr-ot mértek a fél éves státuszon. De egy hónappal később most csak 8100gr. Rengeteget mozog egy percre sem áll meg. Teljesen el vagyok keseredve, hogy akármit főzök neki, vagy veszek babakaját semmit nem eszik meg szívesen :( Légy szíves adjatok valami tippet h mi lehet a gond, mert már mindent kipróbáltam.... :'((2013. jún. 18. 14:59
1/1 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy több időt hagysz az étkezések között? Lehet, hogy még nem elég éhes. Az én fiamnál legalábbis ez volt a gond. Próbáld ki, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!