Melyik gyümölcsöt milyen idős kortól lehet adni? Esetleg receptek, hogy változatos is legyen és megszeresse?
Egyébként én nem tudom milyen gyerekek utálják a gyümölsöket, enyémek szívesebben eszik, mint pl a csokit. Amúgy ha a gyerekek ízlésére kéne hallgatni mindenben, akkor kb egész nap csokit enne a gyerekeknek a 90%-a.
Egyébként jó, paleozol, de tudhatnád, hogy a zöldségek jók, illetve a gyümölcsök is, csak épp abból kell kevesebb, e szerint. Meg az alacsony fruktóz tartalmúakat részesíti előnyben.
No, de. Én is így étkezem, mióta a 2. babámnál terhességi diabéteszt állapítottak meg nálam, és szénhidrátszegény diétára fogtak. Viszont. Egy babának azért szüksége van szénhidrátra. Ami meg a tésztákban van, a magas cukortartalmú gyümölcsökben, kenyérben... (1-3. választ írtam én)
En nem eroltetem a paleo-t...
Gyumolcs pedig a nem jol informalt paleo-ban van...nem csak a fruktoz miatt, hanem mert a legtobb gyumolcs a barlanglakok koraban ehetetlen volt.
'Egy babának azért szüksége van szénhidrátra. Ami meg a tésztákban van, a magas cukortartalmú gyümölcsökben, kenyérben... (1-3. választ írtam én)"
Na egy dolog a gyumolcs, a fruktoz meg a zoldseg, de hogy a tesztaban meg a kenyerben levo szenhidratot meg jobban el kene hagyni es tavol maradni tole...Gluten-nak nezz utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!