Nem tudom így rendesen etetni. Mit csináljak? Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtük a hozzátáplást, szereti az almát, répát stb., már ki is váltottunk egy étkezést. A gond az,hogy amint elveszem a kanalat a következő falatért, elkezd sikítani,sírni, amitől letüdőzi a pépet és fulldokol, köhög, ettől még jobban sír és így tovább. Először bejött az,hogy 2 kanál között cumi a szájba, de most már az sem, csak az használ, ha közben apuka bohóckodik színes játékokkal és énekel. De ez nem működhet hosszú távon,meg mit csináljak,ha egyedül vagyok. Tippek erre? Elmúlik ez? Már egy hónapja eszik...2013. ápr. 12. 01:26
1/4 anonim válasza:
Adj egy kanalat a kezébe azzal ellesz. Nekünk bejött.
2/4 anonim válasza:
Én is ezt akartam javasolni hogy még egy kanál segít a bajon add a kezébe és amikor elveszed a másikat mutasd meg neki hogy azt is rághatja,mert ő még azt hiszi hogy szopizik vagy cumisüvegből eszik és ugye ha éhes és elvesszük a cicit vagy a cumis üveget megijed hogy nem lakik jól és akkor ordítás van , az én lányomnál bejött vagy próbáld olyan gyorsan adni neki ahogy csak bírod :D vicc volt, de a két kanál nálunk is bevált :)
3/4 anonim válasza:
Mi is adtunk a kezébe mégegy kiskanalat és úgy már nem volt gond. :)
Kb.2 hónapra rá megúnta a kiskanalát, úgyhogy mindig valami mást (pl. a Vigantolos kisüveg, kisebb fakanál) adtunk a kezébe, amit nézegetett közben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kiskanál nem nagyon jön be, mert még nem tud olyan biztosan fogi, minden kiesik a kezéből (4 hónapos) meg le sem köti ilyenkor semmi, annyira csak a kajára koncentrál. Valami más tipp???
2013. ápr. 17. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!