Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyukák! 14 hónapos babának...

Anyukák! 14 hónapos babának mit adtok enni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 14. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindent amit mi ettünk, csak a nagyon pukizósat, zsírosat nem adtam neki.

èn mindent betartottam a hozzá táplálással, és nem adtam túl koran neki a mi ételeinkböl, de 14 hósan mindig tudtam nekünk olyat csinálni amit ö is megehetett.

Pl ekkor voltunk a maldív szigeteken is vele és oda vittem hipp menüket, de nem kellett egy sem mert találtam mindig az étterembe neki valót.

2012. okt. 14. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel amúgy is zsírszegényen, és nem csípősen főzök 12 hónaposan már azt ette amit mi. Nem lacafacáztunk. :) Azóta is imád enni, pedig nem kövér. Sőt nemrégiben soványnak minősítette az egyik szakorvos. (magas ezért nem hurkás)
2012. okt. 14. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Addigra már azt ette, amit mi. 9-10 hónaposan is már csináltam olyan kajákat, amiből ehetett (spagetti, levesek, sült husi krumplival, rakott zöldségek, főzelékek..) Én sem főzök csípősen és túl fűszeresen, szóval nem spíráztam túl.
2012. okt. 14. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt eszi, amit mi, a mi étrendünkön változtattam, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk. Például, rakott karfiol, muszaka, párolt zöldségek minden mennyiségben, fasírt, sütőtökleves, paradicsomleves, almaleves, körteleves, húsleves, rakott brokkoli...
2012. okt. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!