Hozzátáplálás kezdése anyatejes babáknál?
NEM kell még elkezdeni, pláne, ha nem kell neki.
BŐVEN elég 6 hónapos korban kezdeni a kóstoltatást, de ha akkor sem fogadja el, akkor még később. a lényeg, hogy a babádat figyeld, jelezni fogja, ha már nem elég neki az anyatej.
Glutén: a legújabb álláspont szerint nincs összefüggés a bevezetés ideje és az érzékenység között, viszont ha anyatej mellett kapja, akkor sokkal kisebb az esélye az érzékenységnek. Én 8 hónapos kora körül adtam neki tojásmentes (fontos, hogy tojásmentes legyen!) babakekszet, először csak egy picikét, aztán mindig többet. A lényeg, hogy fokozatosan vezesd be.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként azért is érdeklődöm hozzátáplálás a miatt mert egyre többen idegesitenek ezzel, hogy még nem eszik semmi mást? 7600gramm a gyermekem, ugyhogy én is valószínünek tartom, hogy elég neki még a cicizés. azért a gyümölcsöket megpróbálom kóstoltatgatni nehogy majd később egyálltalán ne kelljen neki. Legfeljebb én eszem meg, mert nem tudom bele tömni.
Előző vagyok.
"azért a gyümölcsöket megpróbálom kóstoltatgatni nehogy majd később egyálltalán ne kelljen neki."
Bocsi, hogy kötekedek, de NE tedd! Már a kóstoltatással is kerül más az anyatejen a szervezetébe, amire egyáltalán nincs szüksége, sőt.
Nem emiatt fogja később elfogadni.
mi 6 hósan kezdtük, akkor nagyon örült neki a babám, gyönyörűen eszik azóta is, most 2 éves.
legjobb, ha vársz még amíg az emésztőrendszere kész lesz az egyéb eleségre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!