Püré! Mikor elég?
Figyelt kérdés
Honnan tudjátok, hogy a babátok már nem kér több alma/krumpli akármilyen pürét, mert már jól lakott?
Cumisüvegezésnél (táp) kilöki a nyelvével, ha már nem kér, de mivel itt kanalazunk, így itt olyan furcsán kanalazik, tehát bekapja a kanalat, meg meg is eszi, csak nem tudom.
Most kezdtük amúgy a hozzátápit, azért vagyok bizonytalan. Tapasztalatok?
2012. jún. 8. 11:50
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj, ki fogja köpni, ha már nem kell neki, és elfordítja a fejecskéjét is.
2/8 anonim válasza:
Elfordítja a fejét, nem nyitja a száját majd sír.
3/8 A kérdező kommentje:
oh, értem, és köszi!
Tehát ez ilyen "standard"?
Vagyis mindig elfordul, és kiköpi ha nem kér?
2012. jún. 8. 11:58
4/8 A kérdező kommentje:
Attól is sírhat, ha "elveszem" és Ő kérne még?
2012. jún. 8. 12:03
5/8 Kerria válasza:
Az enyém összeszorítja a száját, így esélytelen továbbetetni :D:D:D
6/8 anonim válasza:
Nyilván ha elveszed és sír majd adsz még és tovább nyitja a száját, még kér. De látni fogod úgyis.
7/8 anonim válasza:
Először én is bajban voltam, hogy mi mikor elég. De Ő okosabb volt nálam :) Ha elég elfordítja a fejét, eltolja a tányért, kanalat. Régóta így jelzi. Annyira hirtelen a váltás, hogy eszik-eszik rendesen, gyorsan, már azt gondolom hogy kevés is lesz ami a tányéron van aztán hirtelen elfordul. Onnantól egy falatot sem. Ha erőltetni próbálom, sírni kezd. Majd belejössz , sok sikert! :)
8/8 anonim válasza:
Az én lányom már az első falatot is kiköpi,vagyis kiforgatja a nyelvével.Egy hete kap gyümölcsöt de még mindig nem jött(ünk)bele,hogy hogyan kell megenni.Úgy kell bevarázsolnom a falatot a szájába,már teljesen kétségbe vagyok esve,hogy mikor fog olyan szépen enni,ahogy kellene?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!