Bevezethetek még egy étkezést?
Mindig olyan bizonytalan vagyok ezzel a hozzátáplálással kapcsolatban....
7,5 hónapos szopis kisfiam, úgy látom igényelne még egy dél utáni kaját is. Lehet?
10 órai-gyümölcs (általában barack v szilva, mert kaki gondok voltak)
13h körül-főzelék, leves
közben szopi nem tom hányszor, mert a nagy melegben sokkal többet kért, ma hűvösebb volt kevesebbet...
Ezeket ismeri: Barack, alma, szilva, meggy, babán. Sárgarépa, krumpli, csirkehús, nyúlhús, borsó, asszem ennyi. (5,5 hónaposan kezdtünk hozzátáplálni vagy inkább mellé, mert eddig a cici volt a minden, de úgy látom most szívesen eszik "komolyabbat" is)
Szeretném még sokáig szoptatni, akár még egy évig is. Hogy csináljam, hogy ne választódjon le hamar?
Köszi! Bocsi, hogy hosszú voltam meg szétszórt :)))
szia
1 év múlva azért már majdnem 2 éves lesz,sok anyuka gondolja hogy marad annyi teje hogy elég legyen a babának,na meg azért 2 éves korban vannak jócskán harapós kis fogak :)
ha úgy gondolod hogy igényli adj neki nyugodtan.
később hidd el a szopi úgy sem lesz elég, legfeljebb cicizik egyet..
uzsonnára adj neki vajas kenyeret kocaksajttal ( ha eszik már tejeset) valamilyen felvágottal,teával, vagy gyümölcslével, hozzá egy banánt, vagy almát, az laktatós lesz uzsonnára.
reggelire gondolom anyatejet kap.
mivel csak a tízóraival kezdted..
nem tudom hány barackot eszik meg, de ha úgy látod hogy jól esik neki adj 2 őt nyugodtan az egészséges és kívánjuk ebben a melegben is..
röviden ennyi !!
jóéjtvágyat :) 2 éves kislány és 15 hetes pocaklakó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!