Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Gluténtól ennyi idő után...

Gluténtól ennyi idő után lehet hasmenés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást (7 hónapos most). Ma bevezettem a glutént is, főztem grízt vízzel, egy kis kanállal kevertem reszelt almához. Alma eddig mindig megfogta a hasát. Evés után 2 órával nagyon folyós zöld széklete volt. Tegnap csak anyatejet kapott. Lehet ennyi idő alatt a gluténtól? Fogzás lenne a másik tippem, de eddig nem járt hasmenéssel.

Első baba, és nagyon parázok a hozzátáplálástól, nagyon hasfájós volt sokáig. Elég érzékeny sok mindenre a hasa most is, ezért haladok lassan vele.

Köszönöm a válaszokat!

dec. 6. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
A grízt anyatejjel is lehet csinálni.én nekem mondjuk sok tejem volt és egy tucat le volt fagyasztva.
dec. 6. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A glutén a grízben van, nem a többi összetevőben.

dec. 6. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom,csak írtam hogy lehet anyatejjel is nem kell ehhez feltétlenül víz. Gluténérzékeny vagyok,de ennyiből még nem lehet tudni hogy az e a gond...az elején amúgy is szokja a baba maga az emésztést. A zöld széklet inkább tejallergia esetén van.🤔
dec. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!