Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » BABYMOOV Nutribaby+ A001117...

BABYMOOV Nutribaby+ A001117 5in1 Grey pároló- és turmixgép Mi a vélemények róla ? Megéri ?

Figyelt kérdés

Hamarosan kezdjük a hozzátáplálást és szeretnék egy komplex konyhai gépet vásárolni ami párol, turmixol, aprít stb.

Kinéztem ezt a típust de érdekelnének róla a tapasztalatok is. Jók, rosszak. :)

BABYMOOV

Nutribaby+ A001117 5in1 Grey

pároló- és turmixgép

okt. 16. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem másfajta van, Philips, de szerintem a lényege ugyanaz :) Jók amúgy a Babymoov cuccok, legalábbis nekem jó tapasztalatom volt velük. Ami magát a pároló, turmixológépet illeti, mi nem sokáig vettük hasznát. Venni nem vettem volna, de így hogy kaptunk, használtam. Két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor. De biztos van, aki többet használta :)
okt. 16. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Ha van felesleges pénzed biztos jó, de nagyon kevés ideig fog kelleni. Szinte 2-3 hónap míg külön fogsz neki párolni. Az sem biztos hogy mindig. Szerintem felesleges beruházás.
okt. 16. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csak a hozzátáplálás miatt veszed, megéri.

Ha amiatt, akkor pénzkidobás. Nem fogod kihasználni.

okt. 16. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Babymoov nutribaby van nekünk is, egy korábbi típusú, amit 6 éve vettem az első gyerekemnek. Mi szeretjük nagyon, már a 3.gyereknek csináltam benne az ételeket (több gyerek nem lesz). Másra is lehet használni, pl ebben szoktam nekünk is a zöldségköretet párolni, turmixgépet is kihasználjuk teljesen a nagyoknak is, pl ha csinálok egy smoothiet vagy valami mást.

Akkor még nem került ennyibe amúgy, amikor vettem, most szerintem külön vennék pároló tornyot, meg aprítót vagy turmixgépet, vagy ha kevesebb helyem lenne, akkor egy aventet, az nem ennyire terebélyes.

okt. 16. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
okt. 16. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Más márkát, de kaptunk. Én rengeteget használtam és még használom, mert a fiam totál elutasítja a szilárd ételt, így még pürézünk. Nekem nagyon hasznos.
okt. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!