BABYMOOV Nutribaby+ A001117 5in1 Grey pároló- és turmixgép Mi a vélemények róla ? Megéri ?
Hamarosan kezdjük a hozzátáplálást és szeretnék egy komplex konyhai gépet vásárolni ami párol, turmixol, aprít stb.
Kinéztem ezt a típust de érdekelnének róla a tapasztalatok is. Jók, rosszak. :)
BABYMOOV
Nutribaby+ A001117 5in1 Grey
pároló- és turmixgép
Ha nem csak a hozzátáplálás miatt veszed, megéri.
Ha amiatt, akkor pénzkidobás. Nem fogod kihasználni.
Babymoov nutribaby van nekünk is, egy korábbi típusú, amit 6 éve vettem az első gyerekemnek. Mi szeretjük nagyon, már a 3.gyereknek csináltam benne az ételeket (több gyerek nem lesz). Másra is lehet használni, pl ebben szoktam nekünk is a zöldségköretet párolni, turmixgépet is kihasználjuk teljesen a nagyoknak is, pl ha csinálok egy smoothiet vagy valami mást.
Akkor még nem került ennyibe amúgy, amikor vettem, most szerintem külön vennék pároló tornyot, meg aprítót vagy turmixgépet, vagy ha kevesebb helyem lenne, akkor egy aventet, az nem ennyire terebélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!