Tojás bevezetésekor egyben kapta vagy először a sárgáját, utána a fehérjét?
Figyelt kérdés
Védőnő azt mondja külön, először sárgáját, majd később a fehérjét, mások meg azt mondják, nem kell szétválasztani bevezetéskor. Ti hogy csináltátok?szept. 22. 13:18
1/6 anonim válasza:
Én tükörtojás sárgáját mártogattam neki kenyérrel.
Pár nappal később már rántottát nyammogott.
2/6 anonim válasza:
Én óvatos voltam vele, mert gyanús volt a szoptatásnál hogy reagál rá. De külön-külön nem ette meg, szóval gyakorlatilag egyben, bundás kenyérként lett bevezetve.
3/6 anonim válasza:
Nálunk először a sárgáját ette (azt hiszem, hogy a spenótfőzelékébe szórtuk bele a tojásmorzsákat 🙂), és csak később kapott fehérjét is.
Egyébként nálunk is a védőnő javasolta így.
5/6 anonim válasza:
Rantottat kapott, 7 honapos volt. Hozzam nem jutott el az az info, hogy szarakodni kene napokig a sargajaval, aztan par honap mulva johet csak a feherje, aztan mittudomen. Itt olvastam rola eloszor, amikor mar elmult 1 eves 🤣
Es meg el a gyerek :D
Nem kell tulizgulni szerintem.
6/6 anonim válasza:
Én ezt nem is tudtam, hogy külön kéne.
A sárgájára nagyon figyeltem, ha főtt tojás (még mindig, pedig 3éves),mert fullasztó egy nagyobb falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!