Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Sárgarépától lett kiütéses?

Sárgarépától lett kiütéses?

Figyelt kérdés

Sziasztok, jovoheten lesz 6hós a lányom. Elkezdtem a hozzataplalast sütőtökkel, 3 napig adtam neki semmi baja nem volt. Tegnap sárgarépát adtam neki de kb fél óra múlva teli volt piros kiütésekkel (piros kiütés közepén apró "hólyag")ami kb 1 óra múlva halvanyodott de folyamatosan új helyen jelent meg rajta. (Fejbőrén még a fülén is). Lehet hogy a repatol lenne? Elsőre azt hittem megcsípte valami de az egész házat átkutattam vakuval és egy árva bogarat nem találtam ezért eszembe jutott hogy a répa lehet.

Tegnap óta még mindig jön ki kiutés neki de már jóval kevesebb. Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből?

aug. 28. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lányomat is első kóstolásnál ugyan így kiütötte a répa
aug. 28. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet
aug. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!