Hozzátápláláshoz barackot szeretnék lefagyasztani.Ki ,hogy teszi el? Hogy kell eltenni? Lehúzom a héját, kimagozom felkockázom kicsi adagokat zacsizok így elég?
Köszönöm szépen🥰! Még annyi ha pürésítem és jégkocka tartóba teszem mennyi ideig tárolhatom? Most vagyunk 4hónaposak,Anyatejes
A védőnőnk egyenlőre azt mondja várjunk 6hónapig aztán majd meglátjuk.Mennyivel elötte csinálhatom meg így?
A gyümölcsöket általában viszonylag sokáig biztonságos fagyasztva tárolni, főleg mondjuk a halhoz viszonyítva. Egy felnőtt több év múltán is nyugodtan megeheti (idén télen pont ettem 9 éve a láda alján bujkáló, vákuumzacskóban gondosan lezárt málnát és rendben volt, ahogy a több éves gyümölcspéppel sem). Babánál jóval óvatosabb lennék, de ha most fagyasztod le az idénygyümölcsöt és télen kapja meg, az szerintem még bőven biztonságos. Decemberben kezdtük a hozzátáplálást, a kajszit még július közepén raktam el neki, pépesen is és nem volt belőle gond, pedig még kora tavaszra is maradt belőle.
Arra figyelj, hogy jól zárjon a doboz, jól fagyasszon a mélyhűtőd és ne olyan helyen legyen, ahol felolvad-megfagy (pl. ajtóban, bár szerintem normál használat mellett ott sem illene felolvadnia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!