Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A Nestlé babakekszet úgy kell...

A Nestlé babakekszet úgy kell fokozatosan bevezetni a babának?

Figyelt kérdés
Rendeltem , de még nem jött meg és mondta az egyik anyuka, hogy nem szabad minden pürébe belemorzsolni, hanem mondjuk egy héten csak először két nap szabad adni, és így növelni az alkalmakat. Tényleg így van? Azt hittem simán minden pépes kajalasnál bele lehet tenni a baba ételébe.
júl. 4. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Evett már glutént? Ha igen teljesen mindegy hogy adod, bevezetni se kell külön.
júl. 4. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

BÚZALISZT 71%, Cukor, Napraforgó olaj, VAJ 3,3%, Sovány TEJPOR 2,7%

Sok értelme nem volt ilyen szart rendelni.

júl. 4. 10:51
 3/8 A kérdező kommentje:
2! Nem ezt kérdeztem. Fogom neki adni. Ha a kérdésre nem megy a válasz, nem kell írni. Szép napot neked!
júl. 4. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:
1! Igen, kapott mar. Köszönöm.
júl. 4. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
Add csak neki nyugodtan, kell a gyógyszergyaraknak a cukorbeteg gyerek. Ne is foglalkozz hogy egészségtelen szemét, hadd szenvedjen a gyerek.
júl. 4. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Bevezetés szempontjából a heti 2 nap nem jó. Minden nap add, csak először nagyon picit, és utána növeld az adagot, így fogod látni, ha érzékeny rá.
júl. 4. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha tej, glutén megvan adhatod. Ez még nem is a legrosszabb és semmi baja nem lesz ha kap egy kicsit, nyilván nem egész nap enné. Bölcsibe nálunk gyakran kapnak cukrosat ez elkerülhetetlen.
júl. 4. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Hat azert van kulonbseg egy 6 honapos es egy 2 eves bolcsis kozott.

Mondjuk az, hogy minimum 1 ev alatt tok jo volna kerulni a cukrot es az ultrafeldolgozott elelmiszereket. De minel tovabb, annal jobb.

De igen, szerintem botranyos a bolcsis, ovis menu sokszor, attol fuggetlenul, hogy ezzel nem tudok mit csinalni, mert muszaj jarnia.

júl. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!