Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Kezdetben mivel lehet higítani...

Kezdetben mivel lehet higítani a krumplipürét babáknak anyatejen kívül?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy anyatej vagy tápszer, de az én babám szopizik csak és nem szoktam fejni, nem is szeretnék elkezdeni emiatt. Emellett örülnék, ha az ételek természetes ízével ismerkedne és nem anyatejjel keverve.
máj. 31. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
A krumpli önmagában nem valami nagy élmény a babának. Érdemesebb pl. répapürével vagy más zöldséggel vegyítve adni.
máj. 31. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Babavízzel vagy én simán forraltam minden reggel egy pohár vizet, kihűtöttem és azzal higítottam.
máj. 31. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Tejjel, vajjal, mintha magadnak csinalnad.

Be is lehet vezetni a tejtermekeket vele :)

máj. 31. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Lehet higítatlanul is adni, simàn törtkrumplikènt. Vagy amikor csinàlod, akkor pròbalsz fejni hozzà pàr kortynyit. De simàn adhatsz főttkrumpli darabod a kezèbe.
máj. 31. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a főzővizével...
máj. 31. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meggyet és forralt vizet tettem hozzá. De bármilyen zöldséget, gyümölcsöt bele lehet tenni, mivel semleges íze van.
máj. 31. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Babavíz, főzővíz.

Mondjuk az én fiam nem ette meg így. Csak más zöldséggel keverve.

máj. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!