Pulykát, májat és tojássárgáját először hogyan készítetted a babának?
Pulyka, máj csak simán natúr megfőzve, és bele főzelék be vagy gyümölcshöz? Pürézünk még.
+ a Hal kérdés: hol és milyen fajtát érdemes venni ilyen piciknek?
Köszi előre is!
Husit, májat én simán megfőztem, összetörtem és krumplihoz/édeskrumplihoz/sütőtökhöz kevertem.
Tojást egybe adtam azonnal. Lereszeltem a kis lyukú sajtreszelőn, belekevertem valamibe.
Halat nem tudom milyet vettem, ami épp jó árba volt és tuti szálkamentes.
Én halat inkább halas bébiétel formájában adtam. Úgy rémlik DM-es lazacos bébiétellel kezdtük. Nekem már nagyobb (4 és fél éves) a lányom de gondolom még kapható. Biztosan finom, mert azóta is nagy rajongója a halételeknek.
Tojássárgáját megfőztem és fokhagymanyomón átnyomtam, bele a főzelékbe.
A húsokat megfőztem és a főzőlével összeturmixoltam, jegkockatartóban lefagyasztottam és szintén a főzelékbe tettem mindig 1 kockával.
Májat szintén megfőztem levesben majd fokhagyma nyomón átnyomtam, bele a főzelékbe vagy csináltam sült alma + főtt májból májkrémet.
(Azt még mi felnőttek is ettük, csak kellett bele pluszba nekünk fűszer..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!