Hozzátáplálásnál később mi hónapokban is csak 1-2 kiskanál menjen az újdonságból az első 2 nap?
3 napig kapja ugyanazt. De most ízlett neki (kivételesen), innen jutott eszembe, mert elvettem tőle, bár még evett volna kicsit.
Nem a fő allergénekre gondolok most, nyilván.
Nézd, ez egy kompromisszum. Vagy vállalod a macerát a bevezetgetéssel, vagy ha valami nem jó neki, fáj tőle a hasa, akkor az nem csak enyhén fog jelentkezni, ha eleve sokat evett belőle.
Elvileg a gluténérzékenység valószínűségét csökkenti a fokozatos bevezetés, tehát ha hosszú időn keresztül csak egy kicsit kap minden nap. (Ezt csak itt a gyakorin olvastam, de logikusan hangzik.)
Mivel a mi családunkban sok az allergia, a gyakori allergéneknél figyeltem, meg azoknál az ételeknél, amik a szoptatás alatt gondot okoztak. Minden másból ehetett rögtön, amennyit akart. Reakciója semmire se lett.
1 Pont ezen vagyok, ma Reflexből hagytam volna szívesen, csak kivancsi voltam, hogy is “kellene”.
Egyébként én is azon az állásponton vagyok, hogy elég lenne a gyakori allergéneknél figyelni erre, nem minden egyes dolog egyenként/kanalankent egy idő után, akkor sosem lesz haladás sem ahogy írtad is.
Én csak a kérdőjeles dolgokból adok elsőre kis adagot. Pl allergének vagy azok, amiktől nagyon gyakori a puffadás. A többi kajából eszik amennyit kíván elsőre is.
Viszont nálunk volt már, ami hasfájást okozott. Emiatt is csak óvatosabban kezeltem mondjuk a káposztát pl.
4 Te hova költöztél ki, ha szabad tudni, és ott mit ajánlanak neked?
Olvastam más ajánlást is (külföldi forrás), meg olvastam magyart is. Pusztán érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!