Tejfehèrje mentes ètrend?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elnèzèst ha nem a jó tèmakört jelöltem de màs erre hajazót nem láttam.
Adott egy 8hónapos kislány,tejfehèrjementes ètrenden,diètàs tápszerrel.
Tízórai kiváltva. Ebèd is màr szinte teljesen tàpszereslótlàsmentes. Uzsonna mèg folyamatban.
Kèrdèsem a következő lenne. Aki szintèn ilyen ètrenden van a picivel, uzsonnára miket kínáltok? Pürèk? Kàsàk? Mentes pèkárúk? Elvesztem a rengeteg tipp ès tanács között...
Előre is köszi ha van olyan aki szolgàl pár ötlettel.
márc. 1. 13:33
1/6 anonim válasza:
Hova rohansz ennyire? 12 hónapos korig fő táplálék a tápszer, mellette kóstol.
2/6 anonim válasza:
Nálunk például a bundás kenyér volt nagy kedvenc ekkora korában. Nagyjából minden nap az volt az uzsonna, valamilyen zöldséggel. (Szintén tejfehérje mentes diétában, igaz, utána kinőtte).
3/6 A kérdező kommentje:
1/2. 12hónapos korig? Hát èn nemtudom, màr van egy gyerekem,ő is tápszeres volt de soha nàla sem hallottam hogy 1 èves korig csak kostolniuk kellene tàpszer mellett. Nem rohanok. Tisztàban vagyok vele hogy aki anyatejes pl ilyenkor mèg van ahol kostolni se kostolnak sokmindent. De ha szivesen eszik a gyerekem mást is tápszeren kivül, mièrt ne egye?
márc. 1. 14:37
4/6 anonim válasza:
Tejbegríz rizstejjel, vizes zsemle/kifli, babacsinta almából vagy banánból szintén rizstej.
5/6 anonim válasza:
“Tisztàban vagyok vele hogy aki anyatejes pl ilyenkor mèg van ahol kostolni se kostolnak sokmindent.“
Egy tápszeres gyomra sem másabb.
6/6 anonim válasza:
Kerdezo, a neveben is benne van HOZZÁtáplálás. 1 eves korig fo etel az anyatej, tapszer. Ez a kivaltos dolog a 80'as evekrol maradt, nem olvasol friss tudomanyt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!