Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 11 hónapos kislányom a pépeket...

11 hónapos kislányom a pépeket jóízűen eszi, viszont a szilárdabb falatokat nem fogadja el, tényleg ennyire nagy a baj?

Figyelt kérdés
A szüleim folyamatosan bántanak amiért a 11 hónaposom nem eszik még "katonákat". Pár falatot elfogad,de nem kér többet belőle. Szerintük már rendes ételt kellene neki enni és elb@szom nagyon. De nem tömhetem meg,ha nem esik neki jól. Már ki vagyok készülve tőle, aludni sem tudok,mert amit eszik (pép,amiben vannak darabok) azt jóízűen fogyassza, mégis rossz anyának érzem magam a folyamatos piszkálások miatt.
2023. nov. 21. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom ne legyetek már ennyire nyuszik...küld el a szüleidet a ...-ba. Nekem bevált.
2023. nov. 21. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel.

Amíg nem olyanok figyelmeztetnek, akiknek a gyerek bármilyen fajta fejlődése a szakmája, addig engedd el a füled mellett, vagy küldd el a vérbe őket. Próbálgasd, kínáld, majd megérik rá, ha eljön az ideje.

2023. nov. 21. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz anya, sok kisgyerek nem akar darabosat enni, másik meg épp pépeset nem.

Viszont tényleg jó lenne elkezdenek,mert a rágóizmokat kellene erősíteni.

Tegyél elé kiflit, gyümölcs darabokat, párolt zöldséget stb.

2023. nov. 21. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Cukormentes babapiskótát, babakekszet, kukit eszik. Azokat rágja. Viszont most jönnek neki a rágó fogai.
2023. nov. 21. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, majd eszik katonákat amikor eljön az ideje.

Engem meg azzal izélgetnek, hogy túl hamar kezdett szilárdat enni a babám, 7 hónaposan. Ő meg a pépeket utálta. Látod sehogy sem jó :D

2023. nov. 21. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi blwztünk, én is megkaptam, hogy meg akarom ölni meg ilyenek (2 éves múlt, semmi baja).

Adj neki, amit gondolsz, valaki úgyis mindig azt fogja mondani, hogy szrul csinálod.

2023. nov. 21. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Itt nem a gyerek ezkezesével van a gond, hanem a te fejedben. Azért mert anyád szekál te felnőtt nő és anya létedre nem tudsz aludni?! Inkább mond meg neki hogy ne szóljon bele a gyereknevelésedbe addig míg nem kéred a véleményét.

A gyereket pedig kínálgasd darabos étellel, egyen annyit , amennyi jól esik neki és majd hozzászokik.

2023. nov. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!