Milyen ételeket adhatok először a babámnak?
Néhány héten belül elkezdjük a hozzátáplálást a babámmal, aki kizárólag tápszeres. Nyilván mindent átbeszélek a védőnőnkkel, de érdekelnének saját tapasztalatok is, mivel minden baba más. Tudom, hogy szinte mimdenhol az almát mondják az első dolognak, amit meg kell vele kóstoltatni. Viszont tartok tőle, az nem fogja túlságosan bántani a pocakját? Sütőtök, répa, édesburgonya, vagy esetleg valami hasonló nem lenne könnyebb neki?
Illetve az is érdekelne, ki milyen fajtát adott először. Mivel nagyon sok körte, alma, szilva féle van, nem tudom mit szabadna, vagy teljesen mindegy? A céklát mikor adtátok először? Valamint a barackot, mivel már nincs szezonja, fagyasztottan lehet valahol kapni, mint pl a meggyet?
Nem gondoltam, hogy te pontoztal le kérdező, de mások igen ☺️
Sok sikert és jó evő babát!
Itt akkor is jó cikkeket olvashatsz, ha pürésen szeretnéd hozzátáplálni a babád.
De könyörgöm, ne kezdd el 4 hónaposan. 🙏🙏🙏🙏
Neki még anyatej, vagy tápszer kell ennyi idősen. Azt tudja megemészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!