6 hónapos tápszeres a kisfiam. Pizsma hamit szeretnénk kipróbálni,de előtte tapasztalatok érdekelnek.Nem fáj a babák hasa tőle? Laktatós?nem kelt fel éjjel a baba enni ha azt kapta vacsira?
Elolvastad az összetevőket?
Tej, víz, liszt, keményítő, olaj, cukor, maltodextrin (cukor) meg a végére némi vitamin, és aroma.
Nem fog haldokolni a babapiskótától hálistennek.
Ellenben az enyém nem fogja hányásig enni magát az édességből ha nagy lesz, mert otthon soha nem látott olyat. Élő példa a rokonom. Náluk nincs semmi édesség, tőlem lopkodta a cukrot, csak észre vettem. A nagymamájánál pedig hányingerig ette magát az édességgel gyerekként, mert semmit nem kapott soha. Volt hogy lopott pénzt hogy a büfében vehessen egy kis csokit magának. Szerintem azért ez a másik véglet is egészségtelen. Itt minden csak fekete fehér ahogy látom. Vagy Haribón élhet csak a gyerek, vagy csak napi fél banán megengedett. Középút nincs.. :) a cukorbetegség nem csak úgy alakul ki, hogy állandóan cukrot cukorral eszel, a magas bevitele hozzásegít a kialakuláshoz, de nem ez az egyetlen módja! :)
14es ezt mindjárt gondoltam! :)
14es vagyok
Engem egészségesen neveltek, ezt adom tovább. Örülök, hogy anyámék ezt az utat tanították meg nekem. (Orvosok). De ki mit hoz otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!