Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Bebiételnél előkét hasznaltok?...

Bebiételnél előkét hasznaltok?És az nyilván tiszta pürés lesz,majd azonnal mossátok?Ha napi 3x eszik bebiétel 3x moassatok az elokét?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Textil előke (volt vagy 15) és a gyerek dereka köré egy kohyharuha. Szilikont nem volt hajlandó elviselni. Nem izgatott, hogy foltos marad.
2023. máj. 9. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a maszatolósoknál ikeás kabátkában etetem a kislányomat. A babakajával már nem maszatol annyira ha én etetem, így ahhoz csak előkét adok. Ha nagyon mocskos lett rögtön kiöblítem, de nem zavar, ha foltos marad. Ha önállóan eszik, akkor kabátka, abból minden kijön, vagy most ha már jó idő lesz én is egy szál pelusban etetem majd. :)
2023. máj. 10. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat az Ikeás maszatolós kabátra. Azóta nem kell annyit mosnom 🤣
2023. máj. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!