Melyik hozzátáplálási táblázat q jó?
A védőnő semmilyen útmutatást se adott hozzátáplálás terén. Neten rengeteg táblázat van és sokmindenben el is térnek egymástól. Ti melyiket használjátok? Milyen sorrendben adjátok a gyümölcsöket/zöldségeket?
Érdemes valamilyen könyvet venni ami segíthet?
Nekem a brendonos bejött.
Először alma banán körte répa
A sorrend kb. mindegy. Ami fontos, hogy 6. hònapot ki kell vàrni, ès ne adj neki olyasmit, amitől megfulladhat. Pürèzèsnèl egyèrtelmű, BLW-nèl eleinte olyan puha dolgokat kapjon, amiből nem törik le darabka, ami a torkàn akadhat vagy belèlegzi.
Avval kapcsolatban megoszlanak a nèzetek, hogy allergéneket meddig kell kerülni.
Egy èv alatt nem kaphat mèzet.
Mármint kettes vagyok, nyilván megvannak pl egy földimogyoró bevezetésének szabályai, de ezzel csak jelezni akartam, hogy nem nagyon görcsöltem a sorrenden. Könnyebben emészthető cuccoktól mentünk az allergének és puffasztó dolgok felé.
Azt hiszem a kiskanál kommandónak van még jó kis szamárvezetője ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!