Akik 4 hónaposan kezdék a hozzátáplálást, mivel kezdtétek?
Én csak azt nem értem, hogy miért kell lepontozni mindkét választ. Ha valaki csak annyit ír, hogy ő hogy csinálta…. a kérdező felnőtt ember és majd kiválogatja belőle azt ami hasznos információ számára.
16-18 as válaszoló meg nagyon beteg dolgokat ír azért egyiket se hasonlítsuk a hozzátápláláshoz.. ráadásul nem is hozzátáplálás hanem kostoltatás 4 hónaposan… szerintem aki igy gondolkodik annak segítségre van szüksége.
Nem szeretnék beleállni a vitába, csak a kérdésre válaszolnék. Az én védőnőm és a gyerekorvosunk is kérdés nélkül mondta hogy kezdjük el nyugodtan 4 hónaposan a kóstoltatást.
Én is olvastam hogy ráér 6 hónapos kortól a hozzátáplálás de úgy vagyok vele hogy még nem a kiváltásra megyünk csak hogy ismerkedjen az ízekkel, kanállal stb.
Eddig almalevet kapott 1-1 babakanállal. Fintorog, lenyeli, és nyitja a száját a következő kanálért. Először leveket akartam adni neki de pont most semmi olyan nincs szinte. Majd barackot, sütőtököt, körtét szeretnék, aztán jövő hónapban talán a pépes állagúakból 1 kanállal megpróbálkozunk, meglátjuk, elfogadja-e.
Azért ezzel nem hiszem hogy ártanék neki, hogy naponta egy icipicit kap, mert tényleg nem több, nincs is erőltetve.
Amúgy érdeklődve nézi amikor eszünk, nyitja a száját a flakonokra, poharakra ha odatartom hogy megszagoltassam vele. De természetesen nem kap belőle.
Felkészültem a lepontozásra, mikrofon elejt...
#37. "Mifele hulyeseg mar hogy azert lesz gyomorfajos gyomoregos es tarsai a gyerek mert koran kezdtek a hozzataplalast!?? Ha ez egy tiltott dolog lenne nem lenne bebietel 4honapos kortol!" 🤣
Jaja, és ha létezne tüdőrák, cigit se volna szabad árulni.
A te kis világodban unikornisok hányják a szivárványt, ugye? Az emberek pedig mind szépek, jóindulatúak, nem ismered a gonoszságot és a profitorientált, etikátlan nagyvállalatokat?!😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!