Az Uht tej meddig iható hűtés nélkül? Este cumisüveg melegítőbe rakom a tejet az ágy mellé. 3 órát áll benne. Ez idő alatt nem tud megromlani ugye? 40 C fokon tartja a melegítő.
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 15:41
1/10 anonim válasza:
Nem romlik meg de nem egészséges :)
2/10 anonim válasza:
Ne haragudj a kerdesert, de ezt miert csinalod? 😮😮
3/10 anonim válasza:
Nem egyszerűbb bedobni a mikróba pár másodpercre? Vagy ez csak azért van, hogy neked ne kelljen felkelned?
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó. Max akkor tettem be melegítőbe, ha mégsem kérte, de akkor is max 20 percig. Ha addig se kérte, akkor kiöntöttem. Éjszakára miért készíted így be neki? Nem tart semeddig megmelegíteni.
7/10 anonim válasza:
Hogyne romlana meg 40 fokon 3 oran at ?
Egy jo kis hasmenes / hanyas hianyzik ?
8/10 anonim válasza:
Nem romlik meg de nem egészséges..
Egy éjszaka alatt se romlana meg,max megalszik de az már nem divat
10/10 anonim válasza:
Szerintem már az is jobb ha szobahőn adod neki oda. Vagy legalábbis ne melegísd annyira fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!