Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 13 honapos kiwit evett, lehet...

13 honapos kiwit evett, lehet gond?

Figyelt kérdés

Mama adott neki egy egész kiwit magostól, mindenestül.

Mondjuk legalább megpucolta

😂

Korai is még a hozzatáplálási táblázat szerint meg hát maggal adta.

Miert ajánlják 1.5 éves kor után és mag nélkül? Mit figyeljek rajta, mi gond lehet belőle?

Nem parázom túl, csak nem tudom mi az oka, hogy 1 évesnek még nem ajánljak.

2022. júl. 25. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
A bölcsiben is adják nekik nálunk, rendszeresen látom a menüben,1-1,5 évesek is vannak többen a csoportban.
2022. júl. 25. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
69%

Hú, de jó, hogy nem Magyarországon élünk. Ennyi plusz stresszt okoznak egymásnak és maguknak az anyukák?

Én azt olvastam, hogy csak azért ajánlják pl az almát otthon, mert annak mindig szezonja van, de természetesen az ananász nem szezongyümölcs Magyarországon, ezért ne ez legyen az első "bevezetett" gyümölcs... Minél frissebb annál jobb alapon. Ezzel részben egyet is értek.. na de 13 hónapos gyerek miért ne ehetne kiwit/szamócát? Akik nem adnák oda... a banánt is kimagozzák?

A 'csak részben értek egyet' arra vonatkozik, hogy én inkább zöldséges ételeket ettem vele együtt, hogy az legyen az alap. Utána jöhettek az édesebb, gyümölcsös ételek.

Azóta is jobban szereti a paprikát, répát, mint bármi mást.

2022. júl. 26. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!