10 hónapos nak adatok bio gombát?
Rántva.
Ti adnátok?
Off, de minden termesztett gomba bio. Olyan gyorsan nőnek, hogy nem lehet őket kezelni semmilyen szerrel, mert tud eltelni az élelmezési várakozási idő. Kinőnek a földből és 4-5 nap után szedjük.
Ugyanilyen, mikor ráírják a kukoricából készült kukóra, hogy gluténmentes.
* szóval nem tud eltelni az élelmezési várakozási idő.
Naná, hogy a kukó gluténmentes, a kukoricában nincs glutén. (Persze más a helyzet, ha olyan üzemben készül, ahol szennyeződhet vele, de ez egy kukó gyártó üzemben nem túl valószínű.)
11
A kukora azért kell ráírni, mert aki érzékeny, annak a szennyezettségbis gond.
Nem lehet az üzem területén glutén és a csomagoláskor sem szabad, hogy szennyeződjön.
( nekem már akkor aftás lesz a szám, ha glutént -kenyeret fogok és elfelejtek kezet mosni és úgy eszem valamit, vagy morzsa kerül a tányéromba, vagy glutén mellett sütik az én sütimet.. vagy gluténs szivaccsal mosogatták el a tányéromaz/ poharamat.
Na sok okos anyuka.
Nekteknirom.
Adtam neki. Kérte. Nem kilót hanem kB 2 db-ot hűha....
Az égvilágon semmi baja nem lett.
Jó lenne ha nem itt remisztgetnetek az anyukákat az az idióta valaszaitokkal.
"kérte"? 🤣🤣
Sok mindent tudnak kérni, amit csak azért se kapnak, mert árt neki.
Nyilván a gombával nem ez a helyzet, DE SENKI NEM is írta, hogy megmérgezed vele, te kis pukkancska.
Csak abban volt egyetértés, hogy nem a legkönnyebben emészthető étel, amivel jobb nem terhelni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!