Házilag hogy tudom elkészíteni?
"A rizstej sokban hasonlít a zabtejhez, de fehérjetartalma alacsonyabb. Brit tudósok szerint fogyasztása öt éves korig nem ajánlott az esetleges magas arzén tartalma miatt."
En inkabb anyatejjel vagy tapszerrel keszitenem, a novenyi tejet max akkor adnek 1 eves kor alatt, ha laktoz erzekeny a baba (es akkor is orvos megkerdezesevel).
Külföldön a bölcsiben is zabtejet kapnak a gyerekek. A babák is kb 9 hónapos kortól. Oviban is mind pedig 5 éves kor alatt van
Gondolom ugyan az a zabtej mint Magyarországon
Britt kutatók szerint 😅 külföld alatt személyes tapasztalatot írok Angliából. Ahol oviban dolgozom
De ha bárkit ez zavar legyen tápszerből
#17 en is Angliabol irtam, de gondoltam nem angol linket teszek be hozza, hanem magyart. Itt sem ajanljak a novenyi tejet egy eves kor alatt a rizs tejet 5 evesig.(#14-es voltam)
You can give your child unsweetened calcium-fortified milk alternatives, such as soya, oat or almond drinks, from the age of 1 as part of a healthy balanced diet.
Babies and young children under 5 years old shouldn't be given rice drinks, because of the levels of arsenic in these products.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!