Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Házilag hogy tudom elkészíteni?

Házilag hogy tudom elkészíteni?

Figyelt kérdés
Estére szoktam adni anyatej előtt ilyen jó éjt pürét fiamnak (9 hónapos). Azért mindig megvenni elég húzós lenne így gondoltam majd én megfőzöm neki. De miből csináljam?
2022. máj. 24. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
8 Igen, ezt én is hallottam. A rizstej rizsből van: rizs szétfözve. Rizst meg kap a baba nem? Úgyhogy gondolkodtam. És adtam neki. Nem lett tőle baja.
2022. máj. 24. 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én anyatejjel vagy tejitallal/tápszerrel készíteném.
2022. máj. 24. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
Mivel a rizstej itt 0%, tényleg borzasztóan veszélyes élelmiszer. A zabtej viszont nincs lepontozva. Ugyhogy csináld zabtejböl kérdező!
2022. máj. 24. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A rizstej sokban hasonlít a zabtejhez, de fehérjetartalma alacsonyabb. Brit tudósok szerint fogyasztása öt éves korig nem ajánlott az esetleges magas arzén tartalma miatt."

En inkabb anyatejjel vagy tapszerrel keszitenem, a novenyi tejet max akkor adnek 1 eves kor alatt, ha laktoz erzekeny a baba (es akkor is orvos megkerdezesevel).

2022. máj. 24. 13:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Anyatejes már nincs annyi. Akkor marad a tápszer. Köszi az ajánlásokat!
2022. máj. 24. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Külföldön a bölcsiben is zabtejet kapnak a gyerekek. A babák is kb 9 hónapos kortól. Oviban is mind pedig 5 éves kor alatt van

Gondolom ugyan az a zabtej mint Magyarországon

2022. máj. 24. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Britt kutatók szerint 😅 külföld alatt személyes tapasztalatot írok Angliából. Ahol oviban dolgozom

De ha bárkit ez zavar legyen tápszerből

2022. máj. 24. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 en is Angliabol irtam, de gondoltam nem angol linket teszek be hozza, hanem magyart. Itt sem ajanljak a novenyi tejet egy eves kor alatt a rizs tejet 5 evesig.(#14-es voltam)

[link]

You can give your child unsweetened calcium-fortified milk alternatives, such as soya, oat or almond drinks, from the age of 1 as part of a healthy balanced diet.

Babies and young children under 5 years old shouldn't be given rice drinks, because of the levels of arsenic in these products.

2022. máj. 24. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól még a gyakorlatban adnak
2022. máj. 24. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
De én mondtam amúgy,hogy zab tejet. Rizs tejet nem használtam soha. A lényeg a lényeg,hogy tápszerrel keveri az jó lesz
2022. máj. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!