Hány gramm péppel van ki váltva egy étkezés 6 hós babánál?
2.gyerekem táplálom hozzá, szintén 6 hónapos.
1x nem mértem, mennyit eszik. Ha éhes látom rajta, adok neki amennyit kér. Ha nem éhes azt is látom...
Gyümölcspépben fajlagosan kevesebb energia van, mint a tápszerben, úgyhogy ha jóval meghaladja majd a szokott tápszer mennyiségét, kb. akkor lenne "kiváltva",
DE szimpla gyümölccsel ne akarj már kiváltani étkezést.
Nem véletlenül mondják hogy 1 éves kor alatt csak kóstoltatás a hozzátáplálás.
Miért?
Mert addigra jutsz el normális ütemben, hogy elég komplex menüt adj neki egy-egy étkezésre és ne pl: full szénhidrátot, mint a gyümölccsel.
Miért ne válthatna ki pl egy tizorait vagy uzsonnát gyümölccsel?
Ennyi idősen nyugodtan adj neki utána tápszert, ráértek. Olyan 8 hónapos kora körül elég kivaltani étkezést. Hogy mennyivel? Amennyit elfogad, úgyis jelzi ha elég.
Köszönöm a válaszokat.
A gyümölcsöt csak például írtam, de már eszik zöldséget meg csirke husit is kapott.
Csak nekem úgy tűnik hogy feneketlen kút és bármennyit meg tudná enni. Eleve nagy súllyal született 4 5kg 57 cm vel, most majdnem 9kg 74cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!