16 hónaposnak ki hogy adja a tejet?
Figyelt kérdés
Joghurtot, sajtot, túrót, tejfölt szokott enni. De sima tejet nem adtam még neki, Milupa vaniliás tejitalt iszik reggel és este, de gondoltam átváltok a tejre.
Forralni kell vagy elég ha langyosítva adom? Ki hogy csinálja?
2022. márc. 24. 19:26
1/10 anonim válasza:
Kiveszem a hűtőből, öntök a pohárba és odaadom neki.
Miért forralnál fel pasztőrözött tejet?
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából a védőnő azt mondja, hogy nem kell forralni, a gyerekorvos meg azt mondja, hogy kell.
2022. márc. 24. 19:31
3/10 anonim válasza:
Csak a nyers tejet kell hőkezelni. A boltban kapható tej szinte steril.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem forralgatok. Köszi a válaszokat.
2022. márc. 24. 19:36
6/10 anonim válasza:
Ilyen koràn nem adtam tejet pohárban ( főzelékben igen)
De amikor igen, akkor én nem forralgattam
Uht-t minek?
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem adtam neki. Csak szoptattam.
8/10 anonim válasza:
2 évesen kapott először bolti tejet, hidegen a hűtőből mert kinézte magának. Néha kap műzlihez, de alapvetően tejitalt iszik.
9/10 anonim válasza:
Nem a boltban kaphato tejet kell forralni, hanem ha a teheneszetbol hozod a frissen fejtet ( erdekes egyebkent, hogy van olyan felnott, aki ezt nem tudja ? 🤔)
Hutobol kivettem, ontottem neki szivoszalas poharba, es megitta.
10/10 anonim válasza:
Elozo vagyok, langyositani sem kell. Egy eletre elcseszed vele, hogy erzekeny lesz kesobb minden hidegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!