Alma után mi legyen a következő?
Muszáj csak egyfélét adni neki? Szerintem valami húst is tehetsz mellé, csirkét pl.
A fiam 7 és fél hónapos de elég sokmindent eszik.
Mondjuk én üvegeset adok neki csak. Több mindent evett már, a zöldbabon kívül mindent szeret és semmitől sem lett baja :)
Sütőtök, vagy édesburgonya.
Mogyorót és szezámmagot még ne!
Most sok mindennek nincs szezonja, de igaza van a 2#-nek, székletlazító hatásúakat próbálj inkább, mert az új típusú étel amúgy is megterhelheti a pocakját, jobb nem megfogatni a kakit.
Sütőtök, barack, meggy, körte, szilva, ilyenek. Lányomnak is télen kezdtük anno a ht-t, csomó mindent üvegesből kóstolt (amit a készítési eljárása miatt nem tekintenek teljes értékű bevezetésnek), köszöni szépen, jól van. Amit tudsz esetleg, fagyasztottan vegyél, az mégis igazibb.
Én amúgy alma után édesburgonyát adtam, de tényleg hasfogós volt. Ugyanígy vigyázni kell a banánnal is, dettó megköti a székletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!