Bejglit meg szaloncukrot milyet adtatok a 2 éven aluli gyereknek?
Szaloncukrot nem kap
Bejgli:
Màkosat
Gesztenyése
Kakaósat
Sajàt készítés, pozsonyi tésztában, tejmentesen (ez vèletlen, nem tudatos)
Mindenből mértèkkel, de nekem egyik gyerek sem édesszájú
Szaloncukrot kapott egyet. Bejglit nem mert az nem volt otthon.
Egyébként nem nagy dolog tegnap megkóstolta a macska kaját mamáéknál. 1,5 éves.
11. Nálunk sem volt divat a cukros lötty meg az édesség. Szüleim egyszerűen nem vettek… sütemény volt, de mértékkel. Nem az 1-2 évesnek. Ennek ellenére egyikőnk sem zabál össze-vissza, pedig vagyunk négyen testvérek és amúgy szeretjük az édeset.
Nővéreméknél kapnak cukrosat a gyerekek, egész pici kortól fogva, na ők falnak mindent. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom. 👍
:) a macskakajan jót nevettem
Köszi a választ mindenkinek.
Es... Ne szemelyeskedjetek, szerintem mindenki a legjobbat akarja a gyerekének szóval akárhogy is tesz, az úgy jó. Szép napot!
#10 vok. Nem pontoztam le senkit. Még azt sem aki "fogalom zavaros"
Pedig nem értem h felnőtt ember miért nem tud különbséget tenni aközött hogy édességgel tömik a gyereket és aközött hogy kap egy bejglit.
Mákosat nem mertem még adni Neki, mert székrekedésre hajlamos, a mák pedig besűríti a székletet. Diósat sütöttem még, azt megkóstolta, nem kellett Neki.
Szaloncukrot nem adtam, anyukám viszont igen, amikor vigyázott Rá. Mentségére szóljon, hogy mindig nagyon minőségi Szaloncukrot vesz (tehát nem a noname dekára vásárolhatót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!