Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Emesztetlen répa darabok?...

Emesztetlen répa darabok? Normális?

Figyelt kérdés
Adtam tegnap a kislányomnak burgonyát, repaval, a répát nem törtem villával teljesen puresre, ma reggelre a székleteben, ugyanolyan darabokban jött ki, ez azért lenne mert így is adtam, vagy nem tudta megemeszteni?
2021. nov. 1. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen normális, ez még nagyon sokáig így lesz.
2021. nov. 1. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudta megemészteni Nem írod, mennyi idős, de ha érintetlenül átmegy rajta, akkor semmit nem tudott belőle hasznosítani a szervezete, szóval ebben a formában adni neki nettó pazarlás, törd össze / pürésítsd jobban.
2021. nov. 1. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor is látnád a szêkletében, ha full püréként adod.

A répa ilyen.

Pl: a kukurica még felnőtteknél is ilyen.

Ilyen lesz még a paradicsom héja, a borsó héja.

2021. nov. 1. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

10hónapos blws lányomnak a mai napig vannak emésztetlen kajadarabok a székletében

Teljesen normális:)

2021. nov. 1. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A fiam székletébeb is ott figyel a répa ha eszik. 14 hónapos.
2021. nov. 1. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm, 8 hónapos, kicsit érzékeny a fruktózra, de nem tapasztaltam hasfajast vagy bármit, és tegnap kapott először répát a diéta óta, nem tudtam eldonteni, hogy ez már sok volt neki és nem tudta megemeszteni, vagy elofordul amúgy is :)
2021. nov. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!