Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Adhatom így neki a borsólevest?

Adhatom így neki a borsólevest?

Figyelt kérdés
A fiam 9 hónapos lesz. Ebédre csináltam magunknak borsólevest, de gondoltam, turmixolok belőle a fiamnak is. Viszont utána jutott eszembe, hogy galuska is van benne, amiben ugye tojás is van. Így adhatom neki? Csak mert úgy tudom, tojásfehérjét csak egy éves korban ehet. Vagy ebben a formában lehet?

2021. okt. 3. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Humorosnak hiszed magad tízes, de csak tájékoztatlan vagy. Nincs előnye az allergének felesleges késleltetésének, ezért változott a túlféltő ajánlás. Mint a glutén esetében is, simán lehet adni 6 hónaposan is.
2021. okt. 3. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
A csecsemőkori oltàsok közt van, amit tojasban tenyesztenek, ezèrt ha èrzèkeny lenne rà, az màr kijött volna rajta.
2021. okt. 3. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
engem a galuskánál jobban izgatna, hogy a borsó héját nem lehet rendesen pépesíteni
2021. okt. 3. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!