Én mindig több napi adagot csináltam. Amikor kihűlt kis fagyasztós dobozokba tettem és ment a fagyasztóba is néhány adag. Néha jól jött, mikor nem volt kedvem\időm főzni.
2021. szept. 29. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, volt már rá példa, hogy be tettem a hűtőbe "csak úgy". Másnapra bebarnult a kis dobozba. AMIT ÉN NEM ENNÉK MEG, AZT A GYEREKNEK SEM ADOM ODA. Undorítóan nézett ki így inkább frissen csináltam eddig mindig.
Ezért érdekelt, hogy hátha van olyan megoldás mint pl a lekvároknál vagy befőtteknél.. Valami praktika.. vagy mint a bolti baba kajáknál hogy el áll egy két napig és nincs benne tartósítószer...
2021. szept. 29. 15:16
3/7 anonim válasza:
Amit belátható időn belül megeszik azt a hűtőbe, többi fagyasztóba.
Lesz még itt baj, ha egy ilyen kis dolog is kifog rajtad.
2021. szept. 29. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
4/7 anonim válasza:
Én mindent előre pároltam/sütöttem, botmixerrel pépesítettem, jégkockatartóba bele, amikor megfagyott akkor meg nagyobb dobozokba beleraktam a kockákat így mindig csak egy két kockát kell kivenni.
2021. szept. 29. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
5/7 A kérdező kommentje:
#4. Huuu. Érdekes, de amúgy tök jó😄😊 ki próbálom.
Köszönöm szépen
2021. szept. 29. 16:31
6/7 anonim válasza:
Ajánlom az Anya, kérek még című könyvet. Mai ajánlások vannak benne, mikortól mit lehet adni plusz rengeteg recept.
2021. szept. 29. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
7/7 anonim válasza:
Én is dettó úgy, mint a 4-es. Illetve barackot, szilvát úgy tettem a fagyóba, hogy mosás után hámoztam, műanyag dobozba tettem őket külön - külön. A többi, pl. húsok, brokkoli, megy, főzés után turmixolva jégkockatartóba és fagyás után zacskóba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!