Hogyan kell egy étkezést kiváltani?
Nézd,én nem akartam pazarolni sose,így ameddig egy rendes kis adagot meg nem tudott enni nem váltottam ki a fő étkezést.6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást (koraszülött baba,tápszeres),kb ez 7 hónapos korra jött össze.
Naponta többször is kóstoltattam abból amit már próbáltunk és nem volt problémás,az új ízeket,új dolgokat mindig naponta egyszer reggeli órákban hogy ne fájjon a hasa.
Minden étkezés előtt amennyit sikerült addig adtam neki,így egy nap alatt kis adagokat felhasználva el is fogyott egy fél reszelt alma,egy kisebb barack,ilyesmik.
Eleinte max 2-3 kanál,ezért sem vettem ki a hűtőből sosem ennél többet,volt hogy ezt is dobhattam ki.
Miután étkezések előtt egyre többet falatozott,ezért a reggelit kiváltottam egy reszelt almára,kompótra,barackra,grízes gyümölcsre,tejpépre.
Elkezdhetett egyre több mindent enni,így már kezdetekkor is ebédre főtt étellel kínáltam tápszer helyett.
Paprikás krumpli volt az első amit én próbáltam,de csirkemellet mindenfélével pépelve is megette.(avocado-t,sütőtököt,répát nagyon szerette)
Folyamatosan,de fokozatosan váltottam.Kb 1 év 2 hónapos korára már csak vacsora volt a tejital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!