A hozzátáplálás után nálatok elmaradtak az éjjeli evések?
4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást orvosi és védőnői javaslatra (egészségügyi ok nem volt, egyszerűen ők ezt ajánlják).
2 éves koráig szopott, volt bőven tejem. Legalább 1.5 éves koráig szopott éjjel is.
Ő iszisz baba volt, tehát nem váltottam ki étkezéseket. Evett rendes ételt is szépen, de utána szopott is.
4 hónaposan szerintem korai azt elvárnod, hogy éjjel ne egyen. Mégha 1 éves elmúlt volna, megérteném.
Nem. 6 hósan kezdtem a ht velük.
16 hósak. Az ösdzes étkezés rég kiváltva. Jó adagokat is esznek. Mégis a fiam 2x a lányom 1x kel éjjel enni.
A nagylányom 6 hósan (még nem volt kiváltva étkezés) már nem evett ivott éjjel. De ettől még 4-5x kelt éjszaka. Csak úgy.
4 hósan kezdük, 10hósan minden étkezés szó szerint ki volt váltva, szoptattam elalváshoz 13hós koráig. Addig 5-6 alkalommal kelt éjjel.
Most 2év 3hós, kb 5db átaludt éjszakánk van. Mióta ez a nagymeleg van, 3x is kel éjjel.
Kicsit off: aki nem a kérdésre válaszol mi a bánatnak jön ide okoskodni?
Nem az volt a kérdés, ki mikor kezdené el, vagy ki kit gondol a 4hós kezdésről....
12es vagyok.
Igény szerinti szoptatás mellett mi is 4 hónaposan kezdtük.
De nem hozzátáplálás van legalább 8 hónapos korig, hanem kóstoltatás!!
Nagyon nem mindegy.
Az a fél kanál almalé, amit kapott, nem okozott semmi gondot. Utána pár nap múlva egy kis almapép, barack, de tényleg kevés.
Kb ennyit adtam 6 hónapos korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!