Miután kiváltottatok egy akár több étkezést másnak se fogadja el a tápszert?
Ennyire nem esett vissza.
Folyadékot mennyit iszik? Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha 6-12 hónapos kora között 500ml alá esik az elfogyasztott tej, akkor más tejtermékkel pótoljak, joghurt, túró, sajt stb.
2 foga kibújt, most új fog nincs a láthatáron
sima vizet iszik kb 1 decit ha nagyon meleg van picit tobbet :)
ez a ket nap volt ilyen tapszermentes ma kivancsi vagyok mi lesz ha ma se kell neki egyeztetek a dokival de o azt mondta 8 honapos kora elott ne legyen bevezetve se tej,se tejtermek
Nagyon kevés folyadékot visz így be szerintem.
Tejterméket nyugodtan be lehet vezetni, pláne ha nem visz be elég tápszert, a tejet meg 1 éves kor után.
2 dl víz, 30 ml tápszer, meg mondjuk 200 ml folyadék az ételekből nem hiszem, hogy elég. Csak ki ne száradjon.
Tudom, azért írtam, hogy az ételekben is van, belekalkuláltam.
Ennek ellenére én nagyon figyelném, hogy elég-e a folyadék, pláne így nyáron.
a bőrét nézem, semmi gond eddig
ha szomjas cuppog, kínálom többször vízzel :)
a ket kivaltott etkezes miatt kb 400-500 ml tapszer volt egy nap arra nem mondta se a doki
Láthatóan különböző állásponton vannak a szakembereink.
Kérdezz körbe több helyen a tejtermékekről, nálunk ezt az 500 ml dolgot fixen mondták hogy ha az alá megy akkor zsíros joghurt, tejföl, sajt, túró.
1 éves kora felett pedig 350 ml alá ha csökken a tej, akkor kell sok tejtermékkel pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!