Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » BLW esetén hogy adtok tejpépet...

BLW esetén hogy adtok tejpépet, joghurtot tehát ilyen folyékonyabbat a babának?

Figyelt kérdés
6 hónapos tehát kanalazni még nem tud, ebben az esetben mi a procedúra?

2021. jún. 8. 07:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
illetve miért "kanalas tömés"?
2021. jún. 8. 08:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De mi a gond? A "hagyományos" ht során is áttérnek a babák egyszer a darabosra, nem kell ehhez címkézni és blw-nek nevezni. Mert pürés kezdés után már úgyse lesz az, de ez nem is baj.
2021. jún. 8. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Vannak kivételek nyilván. Sőt, első gyerekemnél azt hittem mindenki úgy csinálja, ahogy én, hogy nem lapátolja a gyerekbe, hanem hagyja, hogy a gyerek hajoljon a kanál felé, saját maga húzza le a felső ajkával a falatot, nem nyomja le a nyelvét, csak akkor adja a következőt, amikor a gyerek jelzi... stb.

De mint kiderült ez a ritkább.

Átlag: belelapátolja a gyerekbe, nyelvét lenyomva, száján kicsorgó falatot visszakanalazva, a felső ajkán lehúzza a falatot, felfelé emelve veszi ki a kanalat, szapora ütemben.

Ez utóbbi a tömés.

2021. jún. 8. 08:37
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Ez pl: a rossz

[link]

2021. jún. 8. 08:40
 15/17 A kérdező kommentje:
nem lapátolok, nem nyomom lena nyelvét :) akkor eszik és annyit amennyit akar :) miatta lett kiváltva két étkezés nem miattam, ő sírt amikor tápszert kellett volna egyen bezzeg a kanalast ette :) attólhogy első baba nem erőltetem :)
2021. jún. 8. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
13: amúgy ezt a tömés dolgot nem lehet m megcsinálni egy olyan gyerekkel, aki nem akar enni. Egész egyszerűen nem nyitja ki a száját, elfordítja a fejét, ha mégis bejut a kaja, kiköpi. Akarata ellenére nem lehet egy gyereket megetetni. Tudom, mert én a nagyobbik gyerekem mellett rengeteget feszültem az asztalnál, kanállal a kezemben, mert kb fényevő volt.
2021. jún. 8. 09:27
 17/17 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy tök jó, hogy azokat a hozzászólásokat, amik korrekten leírják a blw-ben a kanál használatát le vannak pontozva.

Ez valóban hasznos sokaknak.

2021. jún. 8. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!