Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 16 hónapos nem hajlandó...

16 hónapos nem hajlandó normális ételt enni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet ez túlzás mert a főtt csirke, sült krumpli,banán,joghurt,abonett az lecsúszik. Nyilván az édesség menne,is ha adnám,de nem adom. A gond ott van, hogy elkezdtük a hozzátáplálást es egyre több mindent utasitott el,akkor ha nem evett a főztömből bontottam egy üvegeset azt megettr. Most ott tartunk,hogy a normal ételt meg se akarja kóstolni,csak üveges ( neha az se) probaltam mindent üvegbe normál kaja,kiéheztettem stb.annyi érek el vele,hogy éjjel kel tápszerért mert éhes. Most mit tegyek? Ilyen nagy gyerekként egyen üvegeset aztán majd kinövi?
2021. máj. 10. 12:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Tegnap alig evett ma olyat adok neki amit megeszik mert éjjel is még 1 ora se volt már tápszert követelt.

Mesenézés alap a nélkul még ennyit se enne. Nyugi ez is a mi hibánk biztos mi rontottuk el 🤣😂

13 kiló amúgy el nem gog fogyni ő se. Inkabb az zavar,hogy egysíkú az étkezése, és kevés a gyümi meg a zöldség

2021. máj. 11. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk bejöttek ezek a bio tasakos gyümölcspürék, pillanatok alatt kiszív egyet, jobb mint gyümi nélkül. Lidlben, Aldiban, DM-ben szoktam venni. Érdemes megpróbálni.
2021. máj. 11. 12:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen olyan van itthon,azt szereti is,de szerintem az igazi gyümölcsel nem vetekszik,mindenesetre kapja mert azt legalább elfogadja.
2021. máj. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!