Cukormentes kekszet mivel vagy hogy daráltok a gyümölcspürébe?
Figyelt kérdés
Reszelővel vagy apritóval? Mivel szokás? Mivel egyszerűbb? Mennyit rakhatok 90 gramm pépbe? 3 dbot? Erről nem találok információt sehol sem2021. máj. 8. 06:13
1/11 anonim válasza:
Reszelővel vagy aprítóval. Aprítóval gyorsabb. Én kb 4-5db detki kekszet tettem 160 g pürébe, de inkább érzéssel kell adagolni. Ne legyen tészta állaga se, de azért sűrítse.
2/11 anonim válasza:
Semmivel mivel édesítőszeres ami kinyírja a gyerek hasnyálmirigyét.
3/11 anonim válasza:
2. Az nem jutott eszedbe, hogy eleve semmi nincs benne?
Babakekszek ilyenek.
Én beáztattama gyümölcs levébe, vagy melegvízbe.
Reszelni sosem tudtam normálisan.
Azóta van kávé darálóm, és aprítóm is, de már a gyerekeknek nem kell, de szárazon azzal is lehet.
5/11 anonim válasza:
Miért lenne édesítőszeres? Csak simán nem édes, és kész, nem kell mindennek édesnek lennie.
6/11 anonim válasza:
Én mozsárban törtem szét. (Meg lehet oldani nyújtófával és egy tállal is.)
7/11 anonim válasza:
Én darált háztartási kekszet vettem és azt kevertem a pürébe. Érzésre raktam bele. 😊 Egyébként lereszeltem volna.
8/11 anonim válasza:
3as és az nem jutott eszedbe hogy elolvasd az összetevőket? Az istenített babakekszek tele vannak olyan dolgokkal amik károsak a babára(pálmaolaj szójalecitin stb), Én biztos nem mérgezném velük a gyerekem.
Egyetlen egy olyan termék van a piacon amit adnék a gyerekemnek. Inkább megsütöm de a bolti mű cuccokat biztos nem adnám.
9/11 A kérdező kommentje:
amit vettem hozzaadott cukornelkuliek és édesítőszer sincs benne :) szerintem mindenki azt ad a gyerekének amit szeretne vagy amit meg tud adni. Egyébként a cukor nem az ördögtől vagy ha nem mesterséges cukor, hiszen szükséges az agyműködésnek
2021. máj. 10. 06:41
10/11 anonim válasza:
8-as
Köszönjük a kioktatást. Gratulálunk, hogy szuperanyu vagy!
Vállvetegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!