Hogyan vezessem be a glutént búzadarával?
Tudom, hogy meg kell főzni, inkább a mennyiséggel vagyok bajban. Hogyan főzzek olyan picit.
Úgy tudom, hogy kb. egy teáskanál tartalmaz 200mg glutént.
Gondolom első napokban még annyit se kell a gyümölcsp pürébe tenni.
Hogy főztök ilyen picit?
Vagy gondoltam a bulatara is, hogy azt reszelem inkabb bele.
Néztem a dm bio grizt is, de az tk. Azt meg elvileg nem lehet csak később nem is értem, vagy arra nem vonatkozik?
Ne haragudjatok, az óránkénti kelés néha too much és megzizzenek.
Átgondoltam, igazatok van, marad a ht keksz. Vettem simát és detki babakekszet is.
Aztan lehet megprobalom a dm grizt. Mindenkinek ment a zold pacsi.
A rizset es a zabot a gluten elott vagy utan vezettetek be? Mennyi ido telt el kozte?
Én a zabot be sem vezettem. Sosem eszünk zabot,eszembe sem jutott.
Már 5 éves a lányom, evett már azóta. Semmi baja nem lett tőle.
No para kérdező, néha mind megzizzenünk. 😉🤗😂😎
Kekszel bevezettem a glutént és utána igazából ahogy jöttek a babakaják, nem nézegettem jobban, hogy most melyikben miből van a glutén. Agybajt is kaptam volna. 😂
13! 1 éves korig az összes allergén?
Konkrétan az én lányom szerintem 4 éves koráig nem kapott pl földimogyorót, mert biztonságosan nem tudta volna megenni.
10 hónaposan jött ki az első foga hegye! Hogy ette volna meg?
Valahogy a dióféléket korainak érzem 1 éves korig. Sok gyereknek foga sincs még (az én lányomnak se volt normális foga 1 évesen).
#14 aa kivagyok😅😅
Biztos én is lelazulok majd ebben a témában, első gyerek + nem alszik.. Vagyis alszik csak ébred is🙄😅🤣
#15 Mogyoró, dió darálva. Szerintem nagyon egészségesek az olajos magvak, persze mértékkel és odafigyelve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!