Miért szorítja össze az ajkàt a babám ha közeledik a kanál?
6 hónapos a kisbabám, 5 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, annyira várta az első héten imádta amikor a kanál közeledett felé nagyra nyitotta a szájat és csak úgy nyammogott.
Ha d-vitamint is adtam neki kanállal, kicsi kora óta alig várta egyből nyitotta a száját.
Szépen haladtunk a hozzátáplálással, de pàr napja szorítja össze az ajkát ahogy közeledik a kanál...
Nagyon elkezdett nyálazni és az ökle mindig a szájába, mindennel maszírozza a kis ínyét.
Fogzásra gondolok, DE a cicit és a cumisüveget akkor miért fogadja el?
És az üres kanalat ha odaadom (persze fogom én is), miért rakja befelé a szájába és rágja azt is?
Köszi a gyors választ, akkor megnyugodtam, hogy tényleg a foga nem pedig a hozzátáplálással van baj.
Kenem neki géllel, hűtőrágókàt is rágcsálja naponta többször, és szilikonvégű kanalunk van azzal biztosan nem sértem meg neki.
Anaftin babyvel kenem, de most rendeltem dologelt.
Persze van erősebb is de azt majd már, ha nagyon fáj neki.(dentinox)
Most még csak az kanalas evéssel van gondunk nem is nyügös, de sose volt sírós fajta.
Édesszájú igen :)
Olyanokat próbálok csinálni, ami nagyon ízlett neki, azokból kis csellel lemegy egy pár kanál.
Megnevetettem, kinyitja a szájat és gyorsan belekanalazom, ekkor már nincs panasza szépen elnyammogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!