Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 4,5 hónaposan sok lenne 2...

4,5 hónaposan sok lenne 2 püré naponta?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon tetszik neki, 1 egész üveggel eszik meg naponta, a 2 már sok lenne? Anyatejes.
2021. febr. 7. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is jobban szereti a rendes kaját. Mondjuk már egy éves de már 4 honaposan jobban szerette. Azért is kellett előbb elkezdenunk, mert alig evett és alig hízott. 3 honaposan az anyatejet végleg elutasította (ekkor jött meg a menstruaciom) a tapszerrel is csak egy picit volt jobb a helyzet. De szerintem ha meg elég anyatejet eszik, akkor picit várj meg a másik étkezés lecserélésével.
2021. febr. 7. 15:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi, aranyos vagy, ment a zold:)
2021. febr. 7. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Igaz az enyém tápszeres de nem merek neki még kétszer adni pedig reggel délbe este simán megenné
2021. febr. 7. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Mèg az 1 is sok. Igazàn kivarhattad volna, mìg betölti a 6 hónapos kort.
2021. febr. 7. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

4!

Honnan tudod hogy nem volt neki oka hogy elkezdték?

Anno 7 éve a naggyal nekünk 3,5 hónaposan kellett elkezdeni mert nem fogadta el a tápszert a tejem pedig elapadt. Éheztettem volna?

Egészséges nagylány lett belőle.

2021. febr. 7. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
5 ugyan. Manapság olyan nincs, hogy elapad. Ne beszélj át butaságokat. (Irónia)
2021. febr. 7. 17:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Olvasgass picit tobbet, akkor okosabb leszel:)
2021. febr. 7. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
Olvasok. Megbìzhatò szakirodalmat.
2021. febr. 7. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem kell még kettő, pici még.
2021. febr. 7. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem sok. Nekünk anno szakorvos és gyerekorvos javaslatára keztuk a hozzá táplálást 3,5honapos korban. Anyatejtol folyton bukott mert nem volt elég zsíros neki. Tapszertol (az összeset ki próbáltuk) alig hízott valamit volt olyan hét ahol csak 60gr hízott így küldték el minden féle vizsgálatra. Szerencsére negatív lett minden. Így 3,5honaposan hozzataplalas kezdetétől lényegesen gyorsabban hízott 😊 2het alatt hízott annyit mint más baba 1honap alatt pedig csak napi 1szer kapott szilárdat. 4,5honapos korára már 2etkezes volt neki ki valtva
2021. febr. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!