Napi egy banán sok egy 1 évesnek?
Figyelt kérdés
Illetve az baj, ha minden reggelire rántottát kap kiflivel? Vagy inkább vacsorára adjam neki?
Köszi!
2020. nov. 25. 12:55
1/9 anonim válasza:
Egyik sem ajánlott napi rendszerességgel.
2/9 anonim válasza:
Vacsira inkább ne adj neki tojást,mert az elég nehéz. Banán helyett néha adj neki almát
3/9 anonim válasza:
Nem adnék neki ennyiszer rántottát (mást nem tud enni? Annyi étel van még a világon), banánt meg végképp nem. Rengeteg kalória, magas kálium tartalom, anno a védőnő is óva intett a rendszeres fogyasztásától. Egyen almát, mandarint, szőlőt, ne mindig csak banánt, bár tudom, hogy azt a legkönnyebb odaadni egy kisgyereknek.
4/9 anonim válasza:
A banán szerintem nyugodtan mehet naponta, az enyém is ennyit evett, semmi baja nem lett tőle. Miért kell minden reggel rántotta? Nem unja el? Van még sokféle reggeli lehetőség.
5/9 anonim válasza:
4-es, a te gyereked nem unta a banánt? Van még sokféle gyümölcs.
6/9 A kérdező kommentje:
Nyilván eszik más gyümölcsöt is, csak a banán a favorit. Ha meglátja a kosárban egyből sír érte. Rántottát meg ma adtam neki először, és imádta, azért gondoltam, hogy ehetne többször. Jó azért mindennap tényleg túlzás, abban igazatok van.
2020. nov. 25. 14:07
7/9 anonim válasza:
5-ös, de elunta, sőt olyan 2 éves korától nem is eszi meg, de más gyümölcsöt sem eszik, csak az áfonyát szereti és néha egy kevés alma, esetleg gyümölcspüré.
8/9 A kérdező kommentje:
3-as, egyébként ha arra célzol az utolsó mondatoddal, hogy szarok a gyerekemre, és csak a kezébe nyomok egy banánt, hogy hallgasson, akkor csak szólok, hogy nem így van. Nem tudja még mennyi az annyi, ezért mindig én török neki pici falatokat.
2020. nov. 25. 14:27
9/9 anonim válasza:
Az én fiamnak nagyon megfogja a banán a hasát, így csak néha kap pár karikát.Igaz, Ő már 2,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!