Akinek már eszik tejterméket a babája, mit ad neki?
Figyelt kérdés
És itt elsősorban olyan anyukák válaszát várom, akik figyelnek, hogy azért egészségesen egyen a babájuk, és ne tömje őt cukorral.2020. nov. 11. 18:21
1/5 anonim válasza:
Először trappista sajtot kapott, majd kapott natúr joghurtot gyümölcs darabokkal. Túrót is gyümölcsösen adtam neki. Tejfölt kb 11 hónaposan kapott először főzelékbe főzve. Natúran 1 éves kora után.
2/5 anonim válasza:
7 hónapos korban kezdtem a savanyított tejtermékekkel. Túró, sajt, joghurtok.
Magam készítem a "nasit", a krémtúrót, joghurtot nem a boltban veszem, hanem a gyümölcsöt a natúr tejtermékhez keverem be.
3/5 anonim válasza:
Gyümölcs, sajttal
Natur joghurt, korpovittal
Túró, teljes kiőrlésű, cukormentes goffrival, babánnal
Zabkása tejjel hígítva
Tejfölös-sajtos penne
4/5 anonim válasza:
7 hónaposan kezdtük a gouda, majd parmezán sajttal amik laktózmentesek, 9 hónaposan trappista sajt, ami már nem laktózmentes, és túró. Majd sorban 10 hónapos korától natúr joghurt, kefír, vaj. A legjobban a kefírt szereti. 12 hónaposan fogom megpróbalni a tejfölt, tejszínt. Ha ezek mennek akkor a juh és kecske sajtok jönnek majd. Tejet csak ételbe tervezek neki adni, úgy magában inni nem, esetleg később néha műzlivel. Most 11 hónapos, még soha nem kapott semmi olyat amiben hozzáadott cukor van. Mindent gyümölccsel édesítek, gabonákkal keverek, vagy csak úgy natúr kapja. Próbáltam főzve is pl. mini túrógombóc, párolt gyümölccsel, sült alma szósszal.
5/5 anonim válasza:
Natúr joghur, görög joghurt, sajt, túró, tejbegriz, tejberizs. Amit készen veszek ott nézek összetevőt, hogy lehetőleg csak tej, baktérium kultúra, só legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!