Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ki mikor kezdte adni a mézet?

Ki mikor kezdte adni a mézet?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Na lehet le leszek pontozva, meg megkövezve...

Nekem 1szem fiam van, 18 hónapos. A védőnőnk egy rakás szerencsétlenség, rá sosem számithattam hozzátáplálás témában (sem).

Szerinte az a normális, ha 1 éves korig csak és kizárólag anyatejes a gyerek.

A háziorvosunk nem a körzetis, így hozzá csak szurira megyünk (beteg még sosem volt annyira a fiam, hogy hozzá kellett volna vinnem)

Mi 4 hosan kezdtük a hozzátáplálást, azt hozzáteszem.

Kb 6-7honapos volt a fiam, folyott az orra, picit köhögött. Nem volt annyira beteg, hogy dokihoz vigyem. Anyukám javaslatára tettem pici mézet a babateába, azt úhy adtam neki. Simán itta.

Aztán rá kb 1 hónapra olvastam az egyik csoportban, hogy nem szabadott volna. Én sosem olvastam táblazatokat, mikor mit szabad. Azt anyánál néztük tesóm mikor kicsi volt, akkor kapott ilyen táblázatot, 10éve, ott 6hosan már szabadott a méz.

Semmi baja nem lett az ég világon, semmire nem allergiás, mindent megeszik szó szerint.

2020. okt. 24. 12:43
 12/15 A kérdező kommentje:
"Kedves" 10es. Van internetem és utána is olvastam. Ezt a 3 lehetőséget (amit fent zavazásképp megadtam) láttam és eltérő véleményeket. A védőnőm szabadságon van éppen uh nem fogom zaklatni. Majd ha már dolgozik őt is megkérdezem. Csak kíváncsi voltam kinek mi a tapasztalata
2020. okt. 24. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Amikor én utánaolvastam teljesen egyértelműen ott volt mindenhol, hogy 1 éves kor után lehet adni. 1 évesen adtam is, nem lehet belőle semmi baj.
2020. okt. 24. 16:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak egy példa. Az anyu kérek még c. könyv írója egy cikkben azt írja hogy 1 év de van ahol 3 alatt nem adnak. Az fb csoportjában pedig 1,5 évet írt.
2020. okt. 26. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
1 éves kora után. De csak akkor kap ha meg van hülve.
2020. nov. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!