11 hónapos még ülni nem képes babánál hogyan alakul a hozzátaplalas?
Szia Kérdező! az én fiam 11 hónapos korában sem ült még magától, ismerem az érzést, meg a pillantásokat...
A pihenoszék szerintem azért nem jó, mert puha az alja. Egy ideig én is abban etettem, aztán rendes, kemény aljú (de persze párnázott) etetőszéket vettünk. Gyakorlatilag félig fekve volt abban is, viszont annyira tetszett neki a saját tányér, hogy egyszercsak felhúzta magát a tálcába kapaszkodva. Kb 2 hónapon át az etetőszék volt az egyetlen, ahol ült a gyerek, sehol máshol.
Ha nálatok ez fizikai vagy egyéb korlátok miatt nem esélyes, akkor szerintem a darabos kaját kizárólag függőleges pozícióban (pl karodban tartod) próbálja.
A pihenőszékben fekve ugyanis a kkanálról könnyen hátracsúszhat a falat, és ugye eleve még csak elöl vannak fogacskái, tehát többszörösen nehezített a terep...
Nagyon ajánlom a Ross.mann üzlet sajátmárkás bébiételeit, főleg a tányérosakat! Abból csak 3 féle van (pl. lazacos, nyami) és nem is olcsó, de az állaga pont szuper, és az íze is elsőrangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!